2015. július 31., péntek

"Végeztemhaccáz"

Komolyan, én is nehezen bírom feldolgozni, de a hír igaz: feltöltöttem Merire a kalózos utolsó fejezetét. Még jelentkezem, de most tényleg hulla vagyok. És furcsán érzem magam, mert a kalózossal most már nincs több dolgom, csak izgatottan várni, hogy mit szóltok a fináléhoz.

2 megjegyzés:

  1. Az első reakcióm az uccsó fejezetre, amit megpróbáltam linkelni kommentben, amit nem szabad csinálni, így elszállt az egész kritikám: https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
    Azóta már csak őrülten kattintgatok a fejezetek között, keresem Andrew hasonmását, és azt hiszem, most megyek, sétálok egyet az esőben.

    Elphie

    VálaszTörlés
  2. Óóóó Keblemre! o(╥﹏╥)o Én is kissé paffon vagyok, mert ennek most tényleg vége. És persze, lesz újraírás, meg még sok-sok Levás történet, de ez akkor is egy mérföldkő. És nehéz csak úgy átlépni felette, és továbbmenni. De a napok óta tartó pityergős hangulatom ellenére, őszintén köszönöm, hogy velem tartottál ezen az utazáson, és ígérem, ha szembe találkozom Andrew-val, vagy a hasonmásával, mindenképpen hozzád küldöm.

    Keliea

    VálaszTörlés