2012. február 6., hétfő

A maradék ötven

Frissen, üdén, Álomjáró folytatja a válaszadást.





51. Hiszel abban, hogy néha fel kell magunkat áldozni a fensőbb jóért? Régen nagyon hittem benne. Igen, régen romantikus limonádé regényeket is olvastam. (Ma is, de inkább letagadom.) A lényeg: évről évre kevésbé hiszek benne.
52. Hiszel az igaz szerelemben, és a lelki társban? Igen. Az élet értelmei.
53. Babonás vagy? Nem.
54. Mennyire tartod tiszteletben mások hitét, véleményét? A babonát és a hülyeséget nehezen tolerálom.
55. Mennyire mutatod ki az érzéseidet? Megosztod a gondolataidat másokkal? Igen, akivel érdemes. Bár mostanában feltűnt, hogy akkor is beszélek és/vagy pofákat vágok, mikor jobb lenne rezzenéstelen arccal hallgatni.
56. Előítéletes vagy? Szeretem azt állítani, hogy nem, és szeretném, hogy igaz legyen. Ennek ellenére igen, de jól titkolom.
57. Ki a legfontosabb ember az életedben? Miért? Géb. Na vajon? Szerelem, lelki társ, stb.
58. Kit tisztelsz a legjobban? Kit a legkevésbé? Miért? Anyát, mert jól állja a sarat. Apámat, mert ő meg nem.
59. Létezik valaki különleges az életedben? Ki? Géb. Említettem már ezt a nevet?
60. Sok barátod van? Ki a legjobb barátod? Barátok jönnek mennek az évek során. Faylne, Kina, Eron, Kíra... Salnamhal marad.
61. Hogy viselkedsz a veled egy nembe tartozókkal? Hát az attól függ, ők hogyan viselkednek velem.
62. Hogy viselkedsz veled ellenkező nembe tartozókkal? Nem teperek le minden utamba álló férfit, ha erre gondolsz.
63. Voltál már szerelmes? Ha igen, mondd el, mi történt. SPOILER! Igen, voltam. Géb, már megint. Meghalt, de írt egy levelet, hogy keressem meg. Szót fogadtam. Most boldog vagyok.
64. Mi az eseted? Főként Géb. Ha ő nem lenne, akkor is a férfiak.
65. Milyen közel állsz a családodhoz? Elég közel. Most rá tudnék taposni Nol csónaknyi lábára.
66. Szeretnél megházasodni, családot, gyereke(ke)t? Igen, igen, igen! Az a fránya sok limonádé, amit nem kellett volna elolvasnom.
67. Vitázol az emberekkel, vagy inkább kerülöd a konfliktust? Ha az illető tud vitázni, szívesen meccselek vele. Ha nem tanult érveléstechnikát inkább maradok magamnak.
68. Beszélő vagy hallgató vagy?Dumagép vagyok, de vannak nálam nagyobb dumagépek is. Őket szeretem hallgatni. A hallgatag emberek mellett szeretek beszélni. Ha csöndben vagyok, baj van.
69. Mennyi időbe telik, hogy megbízzál valakiben? Változó.
70. Haragtartó vagy? Igen, úgyhogy jobb, ha nem haragítasz magadra.
71. Vezéregyéniség vagy?Nem, semmiképp. Hagyja a dagadt ruhát, bocs. Hagyja a felelősséget másra!
72. Szereted a csapatmunkát? Igen, ha jó fejek a többiek, és nem én vagyok a csapatkapitány.
73. Milyen jól fejezed ki magad?Nem t'om. Szerinted elég érzékletes?
74. Mennyi idő alatt ítélsz meg másokat? Percek alatt, aztán később módosítom, vagy árnyalom.
75. Érdekel mit gondolnak rólad mások? Szomorú tény: igen, bár nagyon igyekszem, hogy egyáltalán ne érdekeljen. Színlelni már jól tudom. Illetve mindig is jól tudtam.
76. Vannak ellenségeid? Miért az ellenségeid? A fekete kabátosok, mert bántani akartak, de eltűntek, úgyhogy már nem számít. És Faylne. Ő is eltűnt, de attól még számít.
77. Mi a kedvenc időtöltésed? Színed? Kajád? Zene, limonádé vagy valami értelmes mű olvasása. Fekete, fehér, ja ezek nem színek. Akkor zöld. Kaja? Hol a csokim?
78. Hogyan szórakozol? Melyik művészeti ágat szereted? Zenélek a Nótásokkal, olvasok, verekszem. Szeretem a zenét és a harcművészeteket.
79. Dohányzol/iszol/kurvázol/drogozol? Miért vagy miért nem? Nem zenész, aki nem tud inni.
80. Hogyan töltesz el egy tipikus szombat estét? Próbálok, vagy verekszem a Nótásokkal. Esetleg fellépünk jópénzért, vagy ingyen műsorozunk.
81. Mi a féltve dédelgetett álmod? Egyszer visszatérek a Boszorkányok Szigetére.
82. Mennyi ideig tudsz figyelni? Egyhetes nyuzdergálás után dekoncentrálttá válok.
83. Sokat nevetsz? Mit tartasz viccesnek? Folyton nevetek. Egy bizonyos fáradság után már mindent viccesnek találok. MINDENT!
84. Hogy lehet megdöbbenteni/megsérteni téged? Ha felemlegetik azt a boszorkánymedálos esetet, vagy a bogárfóbiámat. A megdöbbentő, ha valaki valami olyasmit csinál, amit nem tudok elképzelni, mert szinte mindent el tudok képzelni.
85. Hogyan bírod a streszt? Nagyon jól, ha időnként tarthatok hisztiszünetet.
86. Sportos vagy? Melyik művészeti ágban vagy jó? Igen, szeretek verekedni és pártolom a harcművészeteket. Meg a zenét. Jól verekszem, és van egy zenekarom, a Nótások. Már említettem őket.
87. Szereted az állatokat? És a gyerekeket? Mindegyiket jobban, mint a felnőtteket és a pszichopatákat.
88. Spontán vagy, vagy előre tervezel? Minek tervezni? Úgyis mindig máshogy sül el.
89. Mik a rigolyáid? Utálom a bogarakat. Bogaras erdőben nem alszom. Minden patakban, tóban, folyóban megfürdök, és leütöm azokat az ismeretlen szerencsétleneket, akik megpróbálják átkarolni a vállam.
90. Miben vagy a legjobb? Miben a leggyengébb? Legjobb? Semmiben. Mindent meg tudok csinálni, de semmiben sem vagyok első, vagy éppen elsőosztályú. De mondjuk bárkinek lukat beszélek a hasába (vagy ha ez nem megy, akkor ököllel lukasztom ki). A számok nem a barátaim.
91. Ha valamit megváltoztathatnál magadon, mi lenne az? A hozzáállásom. A lustaságomat szorgalomra, a sokfelé ágazó felületes érdeklődésemet fanatizmussá módosítanám.
92. Alapvetően nyílt vagy, vagy magadba forduló? Most már kilencvenegy kérdést megválaszoltam. Egy zárkózott ember nem vetemedne ilyesmire. Most már kérdezz valami értelmeset!
93. Szereted magad? Egész jól kijövök a skizómmal.
94. Van napirended? Hogy érint, ha megzavarnak benne? A változatosság gyönyörködtet. Nem szeretek unatkozni.
95. Mi az a cél, amit el akarsz élni a következő hat hónapban? És az életedben? Hat hónap? Legalább hat új világot meglátogatni. Az életemben? Sok sok világot meglátogatni és visszatérni a Boszorkányok Szigetére (Gébbel).
96. Hogy látod magad öt év múlva? Tíz év múlva? Húsz év múlva? Sokat látott Álomjáró. még többet látott Álomjáró és anya, Roppant bölcs Álomjáró és leendő nagymama.
97. Ha választhatsz, hogy szeretnél meghalni? Ágyban, párnák között, békésen.
98. Mire szeretnéd, ha emlékeznének veled kapcsolatban miután meghaltál? Hát nem a boszorkánymedálos esetre.
99. Melyik három szóval tudnád magad a legjobban leírni? Magabizonytalan szabad bolond.
100. Melyik három szóval írnának le mások? Határozott, intelligens, segítőkész.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon Álomjárósak a válaszok :)
    Viszont, jöttem nyaggatni, hisz írtad Merin, hogy itt lehet téged nyaggatni a folytatásért :) Szóval vedd úgy, hogy nyaggatva vagy :D

    Zer0

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zer0!
      Vettem az adást. Azt is hozzá lehet fűzni, hogy melyik történetnek szól a nyaggatás :O)

      Törlés
  2. Elsősorban az Áruló kalózlánynak, de a "Ha felbukkan egy magyar lány" folytatására is kíváncsi vagyok :) Persze nem sürgetni akarlak, csak érdekel nagyon :)

    VálaszTörlés